Over Ons

Uw mondgezondheid, onze prioriteit

Ons team van ervaren tandartsen, specialisten en ondersteunend personeel heeft één gemeenschappelijk doel: uw mondgezondheid op peil houden en uw glimlach laten schitteren. We streven naar preventieve zorg om problemen in een vroeg stadium te identificeren en te behandelen, waardoor u kostbare en ingrijpende ingrepen kunt vermijden.

Ons Team

Bij The Dentist Amsterdam wordt u verwelkomd door een gepassioneerd team van ervaren tandheelkundige professionals. Ons toegewijde team staat klaar om u te voorzien van hoogwaardige zorg en een persoonlijke benadering. Van deskundige tandartsen tot vriendelijk ondersteunend personeel, elk lid van ons team draagt bij aan een positieve en comfortabele tandheelkundige ervaring. Wij streven ernaar om uw glimlach te optimaliseren en uw mondgezondheid te bevorderen. Vertrouw op het team van The Dentist Amsterdam voor zorg die uw glimlach verdient.

Profiel-Paul
Paul Guicherit

Tandarts

Profiel-Sergio
Sergio Gopie

Tandarts

Profiel-Johanna
Johanna Rojas

Preventie-assistent

Profiel-001
Nadine Collard

Mondhygiënist

Profiel-002
Yara Housdörfer

Tandheelkundig medewerker

Profiel-003
Aylin Kuzal

Tandheelkundig medewerker

Profiel-004
Dilay Kuzal

Tandheelkundig medewerker

Rochelle-Pinas
Roshella Pinas

Tandheelkundig medewerker

Profiel-005
Gianni Soemodihardjo

Tandheelkundig medewerker

Profiel-006
Veronique Brouwer

Mondhygiënist

Mary - The Dentist Amsterdam
Mary Ann Zhong

Balie medewerker

plus
Nieuwe Collega

Kom bij ons werken!

Patientgerichte zorg

Bij The Dentist Amsterdam staat de patiënt centraal. We begrijpen dat elke patiënt unieke behoeften en verwachtingen heeft. Daarom luisteren we aandachtig naar uw zorgen en werken we samen met u om een gepersonaliseerd behandelplan op te stellen dat aan uw specifieke doelen voldoet. Ons vriendelijke en professionele team zal er alles aan doen om uw bezoek aan onze praktijk zo aangenaam en stressvrij mogelijk te maken.