Over Ons

Uw mondgezondheid, onze prioriteit

Ons team van ervaren tandartsen, specialisten en ondersteunend personeel heeft één gemeenschappelijk doel: uw mondgezondheid op peil houden en uw glimlach laten schitteren. We streven naar preventieve zorg om problemen in een vroeg stadium te identificeren en te behandelen, waardoor u kostbare en ingrijpende ingrepen kunt vermijden.

Ons Team

Bij The Dentist Amsterdam wordt u verwelkomd door een gepassioneerd team van ervaren tandheelkundige professionals. Ons toegewijde team staat klaar om u te voorzien van hoogwaardige zorg en een persoonlijke benadering. Van deskundige tandartsen tot vriendelijk ondersteunend personeel, elk lid van ons team draagt bij aan een positieve en comfortabele tandheelkundige ervaring. Wij streven ernaar om uw glimlach te optimaliseren en uw mondgezondheid te bevorderen. Vertrouw op het team van The Dentist Amsterdam voor zorg die uw glimlach verdient.

Paul Guicherit

Tandarts

Sergio Gopie

Tandarts

profileimageher

Johanna Rojas

Preventie assistent

profileimageher

Dilay Kuzal

Preventie assistent

profileimageher

Aylin Kuzal

Assistent

Kais Hamid

Assistent

profileimageher

Yara Housdörfer

Assistent

profileimageher

Roshella Pinas

Mondhygiënist

profileimageher

Nadine Collard

Mondhygiënist

Veronique Brouwer

Mondhygiënist

profileimageher

Mary Ann Zhong

Balie Assistent

plus

Nieuwe Collega

Kom bij ons werken!

Patientgerichte zorg

Bij The Dentist Amsterdam staat de patiënt centraal. We begrijpen dat elke patiënt unieke behoeften en verwachtingen heeft. Daarom luisteren we aandachtig naar uw zorgen en werken we samen met u om een gepersonaliseerd behandelplan op te stellen dat aan uw specifieke doelen voldoet. Ons vriendelijke en professionele team zal er alles aan doen om uw bezoek aan onze praktijk zo aangenaam en stressvrij mogelijk te maken.