Betalingen

Betalingen en Infomedics

In onze praktijk richten we ons op uw mondgezondheid en besteden we liever geen overmatige tijd aan financiële administratie. Om deze reden hebben we de verzending en inning van nota’s toevertrouwd aan Infomedics, een gespecialiseerd bedrijf in het factureren en innen van declaraties.

Wat betekent dit voor u?

Na onze behandeling of procedure ontvangt u de nota van Infomedics. Zij zullen verifiëren of uw verzekering de kosten dekt. Indien uw verzekering de kosten niet (volledig) dekt, ontvangt u een (rest)nota voor de niet-vergoede kosten.

Op tijd betalen

Vergeet niet tijdig uw factuur te voldoen om extra kosten en ongemak te voorkomen. Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen na de datum van de nota. Bij betaling via internetbankieren is het belangrijk de juiste betaalgegevens te gebruiken die vermeld staan op de factuur. U kunt ook de QR-code op de factuur scannen met uw mobiele telefoon, waarna u direct naar de iDEAL betaalpagina wordt geleid. Alle benodigde betaalgegevens zijn al vooraf ingevuld, waardoor u alleen nog hoeft te bevestigen.

Betalen in termijnen

Indien het om welke reden dan ook niet mogelijk is om uw factuur tijdig te voldoen, staat Infomedics voor u klaar met de optie van een betalingsregeling. Neem contact op met Infomedics via telefoonnummer 036-2031900 voor het aanvragen van een betalingsregeling en verdere details over de voorwaarden.

Vragen over uw nota

Heeft u vragen over uw nota? Neem gerust contact met ons op. Mochten wij er niet uitkomen dan kun je altijd contact opnemen met infomedics. Kijk op www.infomedics.nl voor alle contact gegevens.