Careers

Tandartsassistent

Parttime - dagen bespreekbaar

De Dentist Amsterdam zoekt een nieuwe collega voor hun moderne praktijk. Ze bieden een fijne werkplek, een uitdagende parttime functie, en mogelijkheden voor groei. Ze zoeken een ervaren tandartsassistent met Exquise-kennis of een gemotiveerde beginner. Flexibiliteit en leergierigheid zijn belangrijk. Sollicitaties zonder ervaring zijn welkom.

Balie Assistent

Parttime - dagen bespreekbaar

The Dentist Amsterdam in Amsterdam Zuid zoekt een nieuwe collega, bij voorkeur een ervaren balie assistent/receptionist met Exquise en Infomedics-kennis, maar beginners zijn ook welkom. Ze bieden een leuke werkplek, deeltijd, groeimogelijkheden, afwisseling in taken, gezelligheid en een goed salaris. Eigenschappen zoals proactieve betrokkenheid, flexibiliteit en leergierigheid worden gewaardeerd, en sollicitanten zonder ervaring zijn welkom.

Preventie Assistent

Parttime - dagen bespreekbaar

The Dentist Amsterdam zoekt een ervaren preventie assistent, bij voorkeur met ervaring in Exquise, maar staan open voor gemotiveerde kandidaten zonder ervaring. Ze bieden een fijne werkplek, zowel fulltime als deeltijd, met een positieve werksfeer en een goed salaris passend bij ervaring. Ze waarderen proactief denken, initiatief tonen, flexibiliteit, collegialiteit en leergierigheid.