Bleken

Effectieve tandenbleekmethode

Vele individuen koesteren de wens voor een stralend witte glimlach. Middels een veilige en doeltreffende bleekmethode is het mogelijk uw tanden op een pijnloze en verantwoorde wijze witter te maken. Bent u in overweging om eveneens uw tanden te laten bleken? Wij staan klaar om u te adviseren omtrent de mogelijkheden die specifiek op uw situatie van toepassing zijn.

Voor dit doeleinde hanteren wij het White Dental Beauty-systeem, een veilig bleeksysteem dat geen risico met zich meebrengt en geen gevoeligheid veroorzaakt.

De behandeling

Consultatie:
– Het proces begint met een consultatie waarbij de tandarts de mondgezondheid evalueert en bespreekt of tandenbleken geschikt is.

Kleurbepaling:
– De huidige kleur van de tanden wordt vastgesteld om later het bleekresultaat te kunnen beoordelen.

Reiniging:
– De tanden worden grondig gereinigd om eventuele oppervlaktevlekken te verwijderen.

Digitale Scan:
– Vanuit de digitale scan worden bleek-lepels vervaardigd zodat je thuis veilig en effectief kan bleken.

Tijdens de behandeling:
– Gedurende de behandeling blijft de bleekgel voor een bepaalde tijd op de tanden. Dit kan variëren afhankelijk van het gebruikte bleeksysteem.

Herhaling van de sessie (indien nodig):
– In sommige gevallen kan het nodig zijn de bleeksessie te herhalen voor het gewenste resultaat.

Het succes van tandenbleken kan variëren afhankelijk van de oorspronkelijke kleur van de tanden en de oorzaak van de verkleuring. Het is belangrijk om professioneel advies te zoeken voordat u besluit uw tanden te laten bleken.